Hej!
Jag känner att bloggandet blir mindre och mindre nu, vilket jag egentligen inte vill. Det är ju nu som jag egentligen ska skriva som mest! Det är som sagt väldigt kort tid kvar nu det är bara 13 dagar tills familjen kommer hit och bara 29 dagar tills jag lämnar Arizona. Tiden går snabbt när man har roligt. Just nu är det ganksa lugnt, men jag känner på mig att det är lugnet före stormen. De sista veckora här vet jag kommer bli hektiskta. 
 
Hur som helst så har jag hittills tagit det lugnt den här veckan, jag är väldigt trött men jag gissar på att det är jetlaggen som spelar mig ett spratt. Jag somnar 8.30 varje kväll och vaknar 4.00 på morgonen, inte jättekul. Förutom att vara trött så har jag också varit på skolans talent show, vilket var kul! Alla var så klart jätteduktiga och jag kände också några stycken som uppträdde. Tjejen som vann sjöng Titanium och hon var riktigt bra! 
 
Det här var den enda bilden jag lyckades ta, det är två elever och våran football coach som uppträdde. Haha, det var en av de roligaste eftersom de gick all in :)

Kramar, Alva

Kommentera

Publiceras ej