Hej!
Idag är det nog den sista lugna dagen på länge, ikväll hämtar vi äntligen upp min familj på flygplatsen. Även fast jag träffade dem för bara några veckor sedan så är jag jättetaggad på att få se dem igen och visa dem allt här. Tänk att tiden har gått så fort!

I skolan börjar allting avslutas nu. Vi har dem sista proven och sista projekten just nu. En sak som är kul dock är vår Yearbook! Jag är jättenöjd med den, speciellt eftersom jag var med och gjorde den. Hela veckan har jag haft med mig den så att folk kan skriva i den. Haha, första gången jag skulle skriva i någon annans bok hade jag ingen aning om vad jag skulle säga så det blev ganska dåligt, men nu vet jag ungefär vad man ska skriva. Alla är jättegulliga när det skriver i min och det är verkligen jättekul att som utbytesstudent kunna ta med sig den hem! 


Kramar, Alva

1 kommentarer

Sofia

26 May 2015 16:02

hej Alva!

Jag har läst din blogg nu ett tag och ska själv på ett utbytesår näsa år! Vilken amerikans organisation har du? Jag såg att du hade en bild på ett grönt hjärta när du var på hawaii så tänkte att du kanske också har CCI geenheart, för det har jag. I sånnfall, hur går det till när man fixar resan till Hawaii? Åker man med sin amerikanska organisation då? och vad kostar det i sånnafall? :)

Tack för en bra blogg, hoppas du kan du svara :)

Kommentera

Publiceras ej